Associate Partner

Véronique Schyns is een zeer ervaren professional op het gebied van investor relations en strategische communicatie (resultaten, strategie, fusies en overnames) . Ze heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in voornamelijk de financiële dienstverlening en FMCG, o.a. bij HEINEKEN Company, ABN AMRO, Rabobank en Robeco.

Ze begon haar carrière in internationale sales- en marketingcommunicatie en stapte in 2000 over naar corporate communicatie, woordvoering en investor relations. Als Chief Spokesperson maakte ze gedurende zeven jaar deel uit van het M&A deal team bij HEINEKEN Company, was ze lid van het IPO deal team bij ABN AMRO en communicatiebureau Hill & Knowlton en creëerde (en leidde) ze een professionele IR afdeling bij het pas beursgenoteerde ASA International (een microfinancieringsholding). Daarnaast is ze al vele jaren zelfstandig adviseur voor meerdere klanten.

“Mijn passie is om leiders te helpen zich te verbeteren, of het nu gaat om het beschermen en/of verbeteren van hun eigen reputatie of die van hun bedrijf, door het opbouwen van relaties met belangrijke belanghebbenden en communicatie op maat. Ik help kansen te maximaliseren en risico’s te beperken”.

Ze spreekt Nederlands, Engels, Spaans (vloeiend), Duits (matig) en Frans en Italiaans (basis).

Ze houdt ervan om leiders oplossingen en een outside-in perspectief te bieden en is vastbesloten om u, als waardevolle klant van Value@Stake, succesvol van dienst te zijn.

 

Mail Véronique Schyns

LinkedIn